Publicacions

Fèlix Brunet és autor de tres llibres, dos d’ells ens expliquen com viure de la Màgia amb consells i experiències personals. I per altra banda, Màgia fàcil, un pensat i escrit perquè els nens i adolecents que vulguin descobrir la Màgia ho pugin fer d’una manera entenedora i útil.

Como vivir de la Màgia y no morir en el intento. Felix BrunetComo vivir de la Màgia y no morir en el intento

(Castellà)

Hi trobareu raonaments, idees, anècdotes reals i algun que altre consell, així com suggeriments de les coses que has d'evitar (i les que no) per arribar a treballar com un veritable professional.

Tot el que Fèlix Brunet descriu en aquest llibre, és el fruit de molts errors que l'han succeït al llarg de la seva carrera i les seves posteriors correccions.

Pren bona nota per no caure tu també en ells.

Màgia fàcil amb Fèlix BrunetMàgia fàcil
amb Fèlix Brunet

(Català)

De la mà de Fèlix Brunet, autor també de Com viure de la màgia i no morir en l'intent, torna ha sorprendre'ns amb els seus dots didàctiques. Perquè fer Màgia és una cosa, saber-la explicar, és una altra i fer-ho com ho fa Fèlix, és una proesa.

La màgia fàcil de Fèlix Brunet, està dedicat als aficionats novells en general i als més joves de la casa en particular.

En el seu interior es troben molts secrets perquè l'aficionat llec en la matèria pugui convertir-se en un veritable mag, tot convenientment il·lustrat i descrit amb un llenguatge amè i de fàcil comprensió.

També hi ha consells per fabricar els seus propis accessoris, així com tot el necessari per preparar un petit espectacle de veritable Màgia a casa.